Periode 3

O&O Project Periode 3

Met wie

ㅤ ㅤIk heb dit project gedaan met: Rolf, Gijs en Zeki. Wij waren het groepje geschiedenis

Opdracht/Opdrachtgever

De opdracht deze periode was om een treasure hunt te maken voor de toekomstige 1e klassers. De opdrachtgever was: de Directeur

Wat is een treasure hunt

Een treasure hunt is een soort speurtocht/escape room.

Ideeën

Bij dit project hebben we weer allemaal 50 ideeën bedacht aan het begin. Nadat we allemaal die ideeën hadden bedacht hebben we per persoon 3 ideeën er uit gepakt en een reden gegeven waarom we die zouden gebruiken of niet. Daarna hebben we 2 ideeën daarvan gebruikt namelijk: Een grabbelton en tijdlijn.

Proces

Het proces ging niet heel soepel, want we wisten niet goed wat we wilden maken. Uiteindelijk hebben we dus gekozen voor een grabbelton en tijdlijn, maar het ging nog steeds niet echt goed omdat er ook mensen thuis zaten. Maar uiteindelijk hebben we toch nog iets moois nee kunnen zetten.

Oplossing/Eindproduct

Wij hebben dus een grabbelton en tijdlijn gemaakt in het thema geschiedenis. De grabbelton was met latjes en een metalen ring zoals een oude ton. Uit de grabbelton grabbelde je kaartjes die een olympische sport waren of niet, als het een olympische sport was hing je hem op de tijdlijn als het geen olympische sport was leg je hem weg. De tijdlijn had met geschiedenis en het project onderwerp te maken: Olympische spelen. Het was een tijdlijn met data van wanneer de olympische sporten op de olympische spelen kwamen en hij was versierd met olympische fakkels.

Samenwerking

De samenwerking ging niet heel goed omdat mijn groepsgenoten niet precies wisten wat ze moesten doen waardoor ik meer heb gedaan de andere.

Reflectie

De dingen die dit project goed gingen waren: Product maken en ideeën bedenken. De dingen die dit project minder goed gingen waren: Taakverdeling en doorzetten. Ik vind dat ik beter heb gewerkt dan de vorige periode.

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: